UNA MAR D’EXPERIÈNCIES

Preparats per submergir-se a la nostra mar d’oliveres? Son Mesquidassa aspira a ser una de les principals oleorutes i un punt de referència en el món de l’oli de qualitat a Mallorca i a Europa. Una cita ineludible per a tots aquells que estimen la cultura i la tradició i que desitgen conèixer tot el procés d’elaboració de l’autèntic oli d’oliva amb els cinc sentits. Començam?

La visita a la finca de Son Mesquidassa comença amb la projecció d’un vídeo que mostra tot el procés de producció d’oli a Son Mesquidassa: des de la recol·lecció fins a l’embotellament. A l’exterior, en el nostre mar d’oliveres, coneixerem els detalls del nostre sistema de producció i les característiques de les nostres oliveres. Podrem tocar els arbres, les fulles, la fusta i les olives. Després accedirem a les instal·lacions per conèixer les diferents fases de la producció d’oli i les diferents màquines que s’utilitzen: des de la recepció de l’oliva fins a l’embotellament, passant per les de molta, les d’extracció d’oli i l’impressionant celler d’emmagatzematge.

Per a completar l’experiència, la visita es pot acabar amb una passejada en un petit tren a través de la plantació d’oliveres, el qual ens permet gaudir de la sensació de navegar per la finca; amb un tast comentat pels nostres especialistes en oli, on es podran apreciar els matisos i aromes purs de cada tipus d’oli; o es pot optar també per una degustació d’un “pa amb oli”, un plat mallorquí de senzillesa extrema però present a totes les llars de l’illa i que, sens dubte, saciarà la gana que ens haurà obert la visita.

Finalment, a la nostra botiga podràs adquirir els productes que elaboram a Son Mesquidassa juntament amb una selecció d’altres productes tradicionals de la gastronomia de Mallorca, elaborats per agricultors de l’illa.

HORARI I RESERVES

Per a més informació i reserves, podeu telefonar al +34 971064935 o enviar un correu electrònic a info@sonmesquidassa.com

Horari de les visites
Dilluns a divendres de 8 a 15 hores

Dissabtes tancat (obert de 9 h a 14 h amb reserva prèvia per a grups de més de 20 persones)

DIUMENGES I FESTIUS TANCAT