UNA MAR D’ESDEVENIMENTS

Son Mesquidassa és un espai únic, exclusiu i de fàcil accés per a l’organització d’esdeveniments privats i corporatius.

La seva ubicació en plena natura, envoltada d’una mar d’oliveres i les seves modernes instal•lacions, converteixen la finca en un espai idoni per a casaments, festes, concerts, reunions, presentacions de productes i serveis, congressos, dinars de treball, jornades, desfilades, rodatges, etc.

A més, ofereix la possibilitat de visitar la nostra tafona, conèixer de primera mà el procés d’elaboració dels nostres olis i gaudir dels nostres productes.

Vista general de Son Mesquidassa

La diversitat i l’accessibilitat dels nostres espais, tant a l’aire lliure com a l’interior, permeten acollir esdeveniments durant tot l’any. Entre els espais disponibles destaquen:

La sala de conferències: amb capacitat per a unes 100 persones i equipada amb projector i una terrassa ideal per fer un descans o fingerfood amb vistes panoràmiques de l’olivar i de Mallorca.

La sala de tast: amb capacitat per a unes 120 persones i equipada amb projector i mobiliari propi personalitzat, ideal per tasts, menjars o petits esdeveniments. També ofereix la possibilitat d’acollir còctels per a unes 250 persones.

El celler: un espai emblemàtic i singular amb capacitat per a 70 persones.

La sala diàfana: espai amb capacitat per a 300 persones assegudes i 400 dretes.

Les terrasses: espais oberts ideals per a petits i grans esdeveniments. Hi ha espai suficient per a muntar carpes si fos necessari. (Terrassa davantera: 1.500 m². Terrassa lateral: 3.000 m². Terrassa del darrere: 3.000 m².).

Disposam d’un ampli pàrquing amb capacitat per a vehicles i una zona per a autobusos. També tenim àmplies zones per als serveis de càtering amb preses de 220 V i 380 V i un grup electrogen de 750 kVA independent que garanteix el subministrament elèctric en cas d’incidència a la xarxa convencional.

Per a més informació i reserves, podeu telefonar al +34 971064935 o enviar un correu electrònic a info@sonmesquidassa.com

Tomeu Penya cantant en directe, durant un esdeveniment a Son Mesquidassa