UNA MAR DE TECNOLOGIA

Tant pel seu tipus de plantació com per l’equipament de la tafona, som la planta productora d’oli d’oliva de referència a l’illa i aspiram a portar l’oli d’oliva de Mallorca a tots els racons de món, amb un equip i una mà d’obra mallorquins.

Obtenir la màxima qualitat de l’oli és la prioritat que guia tots els processos a Son Mesquidassa. El trull està especialment dissenyat per a aquesta finalitat. Pot estar en funcionament continu les 24 hores del dia durant el període de recollida de l’oliva, amb una capacitat de processament de fins a 15.000 kg per hora i dues línies de treball d’última generació. Això ens permet extreure l’oli en molt poc temps, assegurar una alta concentració de polifenols i mantenir tots els aromes naturals de l’oli.

Son Mesquidassa disposa d’un laboratori propi que permet analitzar de forma instantània l’estat de les olives abans de ser recol·lectades. Mitjançant un analitzador fotomètric podem conèixer l’estat de maduració en tot moment i podem decidir l’instant més adequat per iniciar la collita per tal d’assegurar la màxima qualitat de l’oli. Entre la recollida del fruit a l’arbre i l’obtenció de l’oli mai passen més de dues hores, fet que evita l’oxidació de les olives i ens permet aconseguir un oli verge extra de qualitat superior.

Comptam amb altres línies independents que ens permeten oferir als petits agricultors de la zona el seu propi oli a partir de les seves collites, sense barrejar-les amb altres, ja que podem treballar amb la quantitat de massa d’oliva que desitgem de forma personalitzada.

L’oli d’oliva conté una aportació energètica important per al nostre metabolisme i compta amb propietats com ara facilitar el transport i l’absorció d’algunes vitamines o actuar com a afavoridor dels sabors. També és un dels pilars de la dieta mediterrània. Per tant, el compromís que vam assumir a Son Mesquidassa amb els consumidors és assegurar un producte natural i saludable, de quilòmetre zero i de la màxima qualitat.